//dslr-foto
Magazine foto-video

magazin f64F64 este probabil cel mai cunoscut magazin foto-video din Romania, cu vanzare on-line. Are un renume foarte bun in randul clientilor, deoarece stiu sa fie aproape de cumparator si sa ofere servicii de calitate maxima. Consider ca este un model de afacere pentru piata din Romania, iar asta se datoreaza echipei F64. Practic, este vorba de un magazin in care mare parte a angajatilor sunt fotografi buni, iar asta ii face sa inteleaga cel mai bine nevoile clientului si sa dea cele mai bune sfaturi. De aceea, va recomand cu toata increderea sa va achizitionati aparatele foto, obiectivele sau accesoriile foto de la ei.

magazin evomagEvomag este un magazin on-line de electronice, cu o traditie indelungata. Vinde si aparatura foto-video, dar pentru cumparaturi din aceasta sfera eu as apela totusi la F64, pentru ca sunt specializati pe asta si experienta clientului este mult mai buna. In schimb, rolul Evomag incepe acolo unde se termina rolul lui F64, adica la electronica auxiliara de care are nevoie un fotograf. Ma refer de exemplu la sisteme desktop sau laptopuri, HDD-uri interne sau externe, care ne ajuta la prelucrarea fotografiilor, la stocare, la publicare online…etc. In plus, la Evomag gasiti o gama variata de produse, asa ca va puteti rezolva mai multe nevoi la o comanda.

magazin emag

eMag.ro este unul dintre primele magazine on-line din Romania. In ultimii ani a devenit cel mai cunoscut magazin on-line, datorita preturilor, promotiilor si seriozitatii. Aceasta dezvoltare a venit si datorita faptului ca cei de la eMag.ro au diversificat foarte mult gama de produse. Au inceput cu electronice si calculatoare, dar in momentul de fata gasesti pe eMag.ro carti, jucarii, masini de tuns iarba sau scutece pentru bebelusi. Livreaza rapid, iar cumparaturile se pot face si duminica, daca te poti prezenta la sediul lor sau la punctele de livrare a produselor. Viziteaza magazinul eMag.ro acum!

Acestea sunt doar o parte din magazinele online de foto-video si IT din Romania. Dar eu sunt clientul lor deja si pot sa garantez pentru seriozitatea fiecaruia dintre ele.

Advertisements

Discussion

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pingback: Test ISO cu Nikon D800 (poze, review, preturi) « Dslr-Foto.com - 11 September 2012

  2. Pingback: GoPro HD Hero2 action camera « Dslr-Foto.com - 12 September 2012

  3. Pingback: Super oferta pentru aparatul foto Nikon D90 « Dslr-Foto.com - 12 September 2012

Magazine Foto-Video

Teste DSLR-FOTO.com

Un album interesant

the great life photographers

Introdu adresa ta de mail pentru a fi la curent cu articolele ce vor fi postate pe acest blog:

aparate foto profesionale
aparate foto profesionale
Advertisements
%d bloggers like this: