//dslr-foto
Fără categorie, Oferte, Vanzari

Vand Nikon D90 (body sau kit) – cea mai buna oferta de vanzare!

Vand Nikon D90. Nikon D90 de vanzare.Vand Nikon D90 (pret aparat nou), cumparat in decembrie 2010. Pretul este de 1.000 de lei + ofer acest bonus pentru cumparator. Fotografiile atasate acestui articol sunt reale.

Sunt din Bucuresti si prefer sa vand aparatul foto in Bucuresti, prin predare personala.

Consider ca oferta de vanzare este avantajoasa pentru cumparator; de aceea as vrea sa nu mai negociem. Daca se achizitioneaza sub forma de kit, impreuna cu acest obiectiv Nikon 18-55 VR nou, mai adaug acest bonus la cel de mai sus. Suna bine, nu?

Iata detalii despre Nikon D90 de vanzare:

A fost cumparat de la F64, dar nu mai este in garantie. Renunt la el pentru ca in prezent detin un Nikon D5100, pe care l-am cumparat pentru ca filmeaza full HD.

Are mici zgarieturi pe ecran, dar nimic deosebit. Sunt dobandite datorita unei utilizari normale. Se pot vedea in poze.

Cauciucurile sunt noi. Aceasta este cea mai mare problema de aspect la Nikon D90 (second hand). Cauciucurile, adica usitele de la conectori si cauciucul din spate se umfla, iar ulterior de pot desprinde accidental. Am vazut pe net licitatii cu Nikon D90 in care se spune ca aceste cauciucuri sunt in stare foarte buna, desi se vede clar ca au inceput sa se umfle, iar de aici este doar un pas pana la desprindere.

Ca sa nu creez surprize neplacute clientului care va dori aparatul meu, am mers la Skin, service-ul oficial Nikon (nu m-am apucat sa fac eu pe mestesugarul priceput) si am inlocuit pe cheltuiala mea cauciucurile (pot furniza si factura).

Numar de cadre: 53.670. Cei de la Nikon spun ca shutterul lui Nikon D90 rezista in medie pana la 100.000 de declansari. La unii tine ceva mai mult, la altii ceva mai putin. E o chestie de noroc. In concluzie, acest aparat se afla teoretic la jumatatea vietii. Dupa ce trece de 100.000 de poze, singura problema este faptul ca poate sa cedeze shutterul aparatului. Acesta se poate schimba cu aproximativ 300 de lei la skin, iar aparatul va putea fi folosit pentru inca 100.000 de cadre (repet, in medie). Pot trimite fotografie facuta cu Nikonul D90 pe care il vand, pentru verificarea numarului de cadre.

Acumulatorul aparatului este in stare foarte buna. Rezista destul de mult la o incarcare, deoarece Nikon D90 are ecran LCD (acela monocrom din partea superioara) pe care se pot face toate setarile, nefiind necesara aprinderea display-ului aparatului mereu. Acestui ecran ii simt lipsa foarte mult la Nikon D5100. Din cauza ca nu are ecran LCD, bateria unui Nikon D5100 nou se consuma mult mai repede decat bateria lui Nikon D90 second hand (cel pe care il vand). Ma gandesc sa imi cumpar un acumulator de rezerva pentru Nikon D5100. La Nikon D90 nu am simtit niciodata ca am nevoie de al doilea acumulator.

Afaratul foto il vand impreuna cu accesoriile originale: incarcator, protectie ecran, curea pentru agatat de gat aparatul si tot felul de alte cabluri pe care nici macar nu le-am scos din cutie pana acum + cutia originala 🙂

Prefer sa vand Nikonul D90 unei persoane din Bucuresti. Ne putem intalni la F64 (preferabil, discutam, testam, ofer cadoul promis…).

Daca aveti intrebari, comentati mai jos. Scrieti-va cu atentie adresa de e-mail, ca sa pot raspunde.

Poze facute cu Nikon D90

Postez aici si o galerie de poze facute cu acest Nikon D90. Dupa cum se observa, sunt la dimensiune destul de mica si au watermarkul Mediafax, pentru ca am o colaborare si trimit fotografii acolo. Prin aceste poze vreau sa subliniez versatilitatea lui Nikon D90, care produce imagini de calitate atat afara, in aer liber, cat si in interioare mai intunecoase, cum ar fi salile de spectacole. Nu am folosit blitz in niciuna dintre imaginile de mai jos. Mai multe poze, aici: http://bit.ly/Mediafax-Alex

Advertisements

Discussion

One thought on “Vand Nikon D90 (body sau kit) – cea mai buna oferta de vanzare!

  1. Salut, m-ar interesa aparatul, cum putem lua legatura?

    Posted by Vali | 8 March 2014, 13:44

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Magazine Foto-Video

Teste DSLR-FOTO.com

Un album interesant

the great life photographers

Introdu adresa ta de mail pentru a fi la curent cu articolele ce vor fi postate pe acest blog:

aparate foto profesionale
aparate foto profesionale
Advertisements
%d bloggers like this: