//dslr-foto
Articole

Un mic fotoreportaj. La Fisc (ANAF).

Sediul Anaf - FiscCu o săptămână în urmă am primit cu bucurie o decizie de impunere, în care eram anunțat ca sunt dator la Fisc, pentru niște venituri înregistrate la sfârșitul anului trecut.

M-am deplasat la sediul lor, ca să plătesc datoria, ca un bun cetățean. Mă așteptam sa găsesc acolo aglomerație și m-am tot gandit pe drum la felul prost in care este administrat totul. Deci: Statul Român trebuie să încaseze niște bani de la mine. De ce nu construiește Fiscul un sistem de plăți online, cu cardul? De ce nu investește deloc in zona asta, în care face încasări? Măcar acolo unde scot bani din buzunarul cetățeanului (persoană fizică sau juridică) să se asigure condiții decente!

Am ajuns la Fisc și (spre surprinderea mea) nu era aglomerație. În schimb, nu am putut să rămân indiferent în fața mizeriei de acolo. Statul Român încasează bani de la cetățeni în niște locuri murdare și neiluminate. Pe hol sunt mese vechi și mizerabile, pe care trebuie să completezi formulare lungi, fără sa te poți așeza pe un scaun (erau doar 2-3 scaune pe tot holul). Stai aplecat (in pozitia ,,capră”) și completezi… Am fost revoltat și am făcut niște poze.

Probabil nu aș fi scris aceste rânduri dacă nu aș fi văzut următoarele articole, realizate la o zi (ce ironie!) după ce am trecut pe acolo: articol 1, articol 2

În aceste condiții nu este de mirare că românii vor să facă o nouă REVOLUȚIE. Fie că sunt studenți sau patroni de firme care își desfășoară cinstit activitatea, cu toții s-au săturat de mafia politică. Detalii aici: Uniți Salvăm

Galerie foto:

PS. Pozele nu sunt prelucrate. Nu am adăugat contrast, nu am întunecat zonele de negru, ca să realizez mai mult dramatism. Sunt 100% autentice.

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Magazine Foto-Video

Teste DSLR-FOTO.com

Un album interesant

the great life photographers

Introdu adresa ta de mail pentru a fi la curent cu articolele ce vor fi postate pe acest blog:

aparate foto profesionale
aparate foto profesionale
Advertisements
%d bloggers like this: