//dslr-foto
Articole

Magazinul F64 a fost vandut unui actionar strain

Marian Alecsiu si Dana Becheru, actionari F64

Marian Alecsiu si Dana Becheru, actionari F64 (sursa foto: Ziarul Financiar)

La scurt timp dupa implinirea a 12 ani de activitate pe piata foto-video din Romania, magazinul f64, cu cifra de afaceri de 18 milioane de euro in 2013, a fost vandut unui actionar strain.

Vestea a fost facuta publica in urma cu putin timp, iar reprezentantii magazinului promit sa revina cu detalii in urmatoarele zile. Iata o parte din comunicatul emis de cei de la F64:

Compania F64, cu o cifră de afaceri de 18 milioane de euro şi cu numeroase branduri de renume în portofoliu, va fi preluată de un investitor străin, la 12 ani de la lansare. (…) Anul 2013 faţă de 2012 poate fi considerat un an bun pentru zona e-commerce, dar nu şi pentru piaţa foto, având în vedere că aceasta a scăzut cu 15%. Totuşi, în aceste condiţii, business-ul F64 a înregistrat o creştere de 12 procente. (…) Deoarece poziţia F64 în contextul actual al pieţei foto-video este una favorabilă, decizia de schimbare a acţionariatului este destul de previzibilă. În zilele următoare managementul F64 va oferi mai multe detalii despre schimbările ce au loc în această perioadă

Cei de la Ziarul Financiar l-au intrebat pe Marian Alecsiu (co-actionar al F64, alaturi de Dana Becheru) daca intentioneaza sa vanda catre un investitor actiunile magazinului. Acesta a negat, admitand faptul ca a purtat totusi discutii in acest sens.

„Au fost discuţii, au fost avansate nişte propuneri, însă nu este ceea ce ne dorim. Simţim că încă putem dezvolta aici foarte mult, până să devină o afacere la nivelul acela de corporaţie“, a precizat Alecsiu pentru Ziarul Financiar.

Sursa: ZF

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Magazine Foto-Video

Teste DSLR-FOTO.com

Un album interesant

the great life photographers

Introdu adresa ta de mail pentru a fi la curent cu articolele ce vor fi postate pe acest blog:

aparate foto profesionale
aparate foto profesionale
Advertisements
%d bloggers like this: