//dslr-foto
Articole

Cand incepe Black Friday 2013?

Cand incepe Black Friday 2013?Black Friday este cea mai cunoscuta ,,sarbatoare” a reducerilor, la nivel mondial. De aceea, ,,Vinerea Neagra” (mai pe romaneste) a cunoscut in ultimii ani o amploare nemaivazuta.

Ca orice obicei al maselor, Black Friday a pornit de pe continentul american. In toti acesti ani, am vazut cu totii imaginile acelea din marile orase americane, in care oamenii stau la cozi de zeci (sau chiar sute) de metri si se calca in picioare atunci cand magazinele isi deschid portile de Black Friday. In ultimii ani, cozile de Black Friday au inceput sa se mai reduca, pentru ca totul se muta in magazinele online.

In online, celebrele cozi se transforma in servere blocate de numarul prea mare de utilizatori care vor sa cumpere in acelasi timp. E destul de frustrant sa gasesti o reducere foarte mare, sa vrei sa cumperi si sa te trezesti ca site-ul magazinului online cedeaza. In momentul acela, pui mouse-ul pe butonul ,,refresh” si apesi…o data, de doua ori, de trei ori…

Cand incepe Black Friday 2013?

Ca regula generala: Black Friday se desfasoara anual in ultima vineri din luna noiembrie. Anul acesta, Black Friday incepe pe 29 noiembrie 22 noiembrie (vezi update aici).

Suna aiurea sa zic ca ,,incepe” ceva ce este gandit sa dureze o singura zi. Insa, in ultimii ani, unele magazine online au decis sa prelungeasca Black Friday si in urmatoarele 2-3 zile de dupa vinerea cu pricina.

Alte magazine au decis sa fure startul si sa vina cu reduceri de pana la 70% inca de pe data de 22 noiembrie la electronice si la ceasuri. Daca te grabesti, stai cu ochii pe ei!

Nu te baza pe asta!

Cele mai bune oferte de Black Friday se epuizeaza inca din primele ore de promotie (in noaptea de joi spre vineri).

Ce magazine online participa la Black Friday?

Majoritatea magazinelor online participa la Black Friday, oferind oferte mai mari sau mai mici. Ofertele sunt valabile pentru o gama foarte mare de produse.

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Magazine Foto-Video

Teste DSLR-FOTO.com

Un album interesant

the great life photographers

Introdu adresa ta de mail pentru a fi la curent cu articolele ce vor fi postate pe acest blog:

aparate foto profesionale
aparate foto profesionale
Advertisements
%d bloggers like this: