//dslr-foto
Articole, FOTO

Aniversare magazin F64 – 12 ani

Aniversare F64 - 12 aniIn aceasta seara a avut loc aniversarea de 12 ani a magazinului foto-video F64. Datorita profesionalismului si valorii oferite clientilor, cei de la F64 au trecut cu bine prin vremuri destul de dificile, ba chiar s-au si dezvoltat destul de mult.

Aniversarea de anul acesta mi s-a parut mai discreta decat cea de anul trecut. In schimb cei de la F64 au compensat printr-o serie de oferte foarte bune, care inca mai sunt valabile cateva zile.

Am profitat de faptul ca magazinul F64 este chiar in drumul meu spre casa, asa ca am trecut sa vad care este atmosfera. Lume relaxata, aparate foto peste tot, un model imbracat provocator pozand langa un motor enduro, diverse prezentari pe teme fotografice. Toate acestea au fost transmise live de catre cei de la F64 prin intermediul unui model hibrid de smartphone si camera foto – este vorba de Samsung Galaxy S4 Zoom, conectat la Internet prin 3G-ul de la Orange.

Era amenajat si o zona in care te puteai fotografia cu tot felul de palarii si masti ciudate, iar in apropiere era un spatiu in care se pregatea sa cante o formatie.

Bautura a fost servita in cafeneaua F64. Evident, cei de la F64 au facut cinste cu tot ce s-a consumat la bar. Am vazut ca s-a baut sampanie, bere, Red Bull si alte chestii. Am profitat de faptul ca nu eram cu masina si am baut o bere in cinstea celor de la F64.

Celor de la F64 le doresc sa ramana la fel de buni in ceea ce fac si sa isi pastreze pozitia binemeritata, cea de lideri pe piata foto-video din Romania.

La multi ani, F64!

Aniversare F64 – 12 ani. Galerie foto.

Iata si o mica galerie foto de la aniversarea de 12 ani a celor de la F64.


Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Magazine Foto-Video

Teste DSLR-FOTO.com

Un album interesant

the great life photographers

Introdu adresa ta de mail pentru a fi la curent cu articolele ce vor fi postate pe acest blog:

aparate foto profesionale
aparate foto profesionale
Advertisements
%d bloggers like this: