//dslr-foto
Articole

Aparate foto resigilate

Aparatele foto resigilate beneficiaza de reduceri din ce in ce mai atractive din partea magazinelor. Mecanismul este simplu: magazinul vrea sa scape de stocul de aparate foto resigilate, iar clientii vor preturi mai mici.

In ce magazine gasim cele mai bune oferte de aparate foto resigilate?

Le gasim in special la magazinele specializate pe aparatura foto. Este normal: din moment ce au stocuri mari de aparatura foto, au si stocuri semnificative de aparate foto resigilate din diverse motive.

Magazinul pe care eu il recomand este F64 – vezi aici aparatele foto resigilate disponibile la F64.

  • Poti gasi si AICI oferte, dar in general nu sunt foarte atractive.

Ce sunt aparatele foto resigilate?

Aparatele foto resigilate sunt acele aparate foto care au fost expuse in magazin, au fost desigilate pentru o proba (un test, review) sau au fost returnate de catre clienti fara un motiv anume. Este cunoscut faptul ca un client al unui magazin online poate returna un produs in 10 zile, fara sa specifice un motiv anume si fara ca produsul sa aiba un defect.

Ce aparate foto resigilate sa alegem?

In general, aparatele foto resigilate sunt insotite de o explicatie legata de starea in care se afla si eventual de ce a fost desigilat. Explicatiile pot suna cam asa: “Expus in showroom. Prezinta zgarieturi fine pe capacul de la baterie.”.

Aparate foto resigilate

Personal, nu as alege un aparat foto resigilat care a fost expus in showroom. Sau cel putin nu l-as cumpara fara sa il pot testa inainte. Am fost de multe ori in magazine de electronice si am testat acolo aparate foto sau telefoane mobile expuse. Am observat adesea ca aparaturile expuse acolo prezinta o uzura majora, din cauza faptului ca au trecut prin 1000+ de maini.

Daca as cumpara un aparat foto resigilat, as alege unul al carui ambalaj a fost deschis pentru un test. In cazul asta stiu ca aparatul nu a trecut prin foarte multe maini si nu a fost folosit excesiv.

Merita aparatele foto resigilate?

Aici este problema… Mi se pare ca nu prea merita, avand in vedere faptul ca reducerile sunt destul de mici. Atunci cand vreau sa cumpar un aparat foto de 2000 de lei, nu prea ma avantajeaza o reducere cuprinsa intre 50-100 de lei pentru un aparat foto resigilat. In acest caz, as prefera un aparat foto la mana a doua, bine intretinut (si eventual si cu ceva garantie, pentru siguranta), dar pe care sa il cumpar cu 1500 de lei, spre exemplu.

Singurul loc in care am vazut reduceri destul de mari la aparatele foto resigilate a fost magazinul online F64. Probabil pentru ca ei sunt specializati pe aparatura foto si au simtul realitatii in legatura cu aceste produse.

Autor:

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Magazine Foto-Video

Teste DSLR-FOTO.com

Un album interesant

the great life photographers

Introdu adresa ta de mail pentru a fi la curent cu articolele ce vor fi postate pe acest blog:

aparate foto profesionale
aparate foto profesionale
Advertisements
%d bloggers like this: