//dslr-foto
Articole, FOTO

Oferta verii la Nikon D7000

Oferta Nikon D7000

Oferta Nikon D7000

Cautand tot felul de accesorii si filme foto (mai nou fotografiez si pe film), am gasit aceasta oferta la aparatul foto DSLR Nikon D7000.

Nikon D7000 este un model de succes din gama mid-level. Are un senzor DX (factor de crop 1,5x) care scoate rezultate bune si la valori ISO destul de ridicate. In aceasta perioada am tot cautat un Nikon D7000, incercand sa fac un upgrade de la Nikon D90. Oferta este destul de buna, dar mi-am facut deja alte planuri.

Fiind interesat de filmarea cu aparatul foto DSLR, cred ca o sa aleg totusi un Nikon D5100 in loc de Nikon D7000. Au acelasi senzor, dar Nikon D5100 are un avantaj: ecranul rabatabil, care ajuta mult in timpul filmarii.

Daca nu as fi asa de interesat de filmare, as alege fara indoiala pe Nikon D7000, avand in vedere ca apar si oferte destul de bune pe piata. Cu toate ca are acelasi senzor ca si Nikon D5100, aparatul face parte dintr-o clasa superioara. Pe scurt, body-ul este mai mare, mai rezistent si are mai multe comenzi pentru accesul rapid. De asemenea, ecranul LCD (cel mic) este foarte util la fotografiere. Daca trec de la Nikon D90 la Nikon D5100, o sa imi fie foarte greu sa ma obisnuiesc fara acel ecran.

Oferta verii 2013 – Nikon D7000

Aceasta oferta de vara la Nikon D7000 este valabila pana la 31 iulie 2013. Poti verifica aici valabilitatea ofertei (cine stie, poate se prelungeste). Este o reducere menita sa te convinga sa pleci in vacanta de vara cu un Nikon D7000 nou in geanta. Daca ti-l doresti, acum este momentul sa profiti de oferta si sa il cumperi. Nu o sa iti para rau!

Autor:

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Magazine Foto-Video

Teste DSLR-FOTO.com

Un album interesant

the great life photographers

Introdu adresa ta de mail pentru a fi la curent cu articolele ce vor fi postate pe acest blog:

aparate foto profesionale
aparate foto profesionale
Advertisements
%d bloggers like this: