//dslr-foto
Articole

Weekend-ul Nikonistilor 2013 – impresii

weekendul-nikonistilor-2013-poze-06

Weekend-ul Nikonistilor, editia a 4-a (2013) abia s-a incheiat si merita cu prisosinta un mic articol cu impresii pe site-ul dslr-foto.com.

Am fost acolo in ambele zile (sambata si duminica) si chiar am participat la trei workshopuri foto. Nu m-am inscris din timp la aceste workshopuri foto pe pagina nikonistilor, dar am intrat fara probleme. Erau destule locuri libere.

La workshopuri s-au discutat aspecte generale, pentru ca intr-o ora sau o ora si jumatate este foarte greu sa intri in detalii. Chiar si asa, mereu ai ceva de invatat si eu zic ca a meritat sa stau acolo si sa ascult. Am participat la workshopuri de editare foto (cu Bogdan Panait), fotojurnalism (cu Daniel Mihailescu – fotojurnalist AFP) si time lapse (cu Alin Popescu). De la fiecare am avut cate ceva de invatat.

Este bine sa participi la aceste intalniri, pentru ca poti invata in 5 minute chestii pe care le gasesti pe net in cateva ore. Spun asta pentru ca stiu ca exista tendinta ca uneori sa nu vrei sa participi la un curs, crezand ca oricum vei gasi informatiile pe net. Uneori si eu gandesc asa, dar gresesc. Din fericire, workshopurile de la Weekend-ul Nikonistilor au fost inregistrate si cred ca se vor gasi pe net, pe nikonisti.ro. Asteptam inregistrarile…

Mi-a placut faptul ca am putut testa noul aparat foto Nikon D7100. Voi publica intr-un alt articol si pozele facute cu Nikon D7100.

Au fost foarte spectaculoase demonstratiile sportivilor de la workshopul de fotografie de actiune (sustinut de Mihai Stetcu). Au performat in fata fotografilor gimnasti, un boxer si un ciclist de freestyle de la RedBull, pe nume Robert Kovacs – pentru cei interesati.

Am petrecut un week-end frumos alaturi de Nikon, iar pentru asta trebuie felicitati cei care se ocupa de marketing-ul companiei.

Daca ai ajuns sa citesti acest articol si nu ai mai participat pana acum la Weekend-ul Nikonistilor, vreau sa iti spun ca merita sa urmaresti acest eveniment si sa participi la el atunci cand va avea loc in anii urmatori. Vei putea sa inveti multe la workshop-uri, sa testezi aparate si obiective Nikon si sa primesti ponturi in legatura cu locuri (de pe net) in care vei gasi fotografi buni, care merita urmariti.

Iata si cateva poze de la Weekend-ul Nikonistilor 2013:

Advertisements

Discussion

3 thoughts on “Weekend-ul Nikonistilor 2013 – impresii

  1. si eu am fost acolo, si am stat mai mult sa-l ascult pe Vali Barbulescu, deci probabil ca am fost foarte aproape de tine 🙂

    Posted by Eliza Cucereanu | 24 March 2013, 18:21

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Magazine Foto-Video

Teste DSLR-FOTO.com

Un album interesant

the great life photographers

Introdu adresa ta de mail pentru a fi la curent cu articolele ce vor fi postate pe acest blog:

aparate foto profesionale
aparate foto profesionale
Advertisements
%d bloggers like this: