//dslr-foto
Articole, Teste

Borseta foto Tamrac – cea mai buna geanta foto pentru calatorii

borseta foto tamrac

Mi-am dorit o geanta foto care sa imi fie utila in calatorii si am ajuns sa cumpar o borseta foto, de care sunt multumit. Are multe avantaje, dar si un mare dezavantaj: PRETUL. Da, pretul este mare – nu pentru ca am scris eu cu MAJUSCULE, ci pentru ca aceasta borseta foto costa 324,99 lei. Pana la 20 ianuarie 2013, borseta foto beneficiaza de o oferta si costa “doar” 276 de lei.

Treaba cu pretul este discutabila, pentru ca un fotograf care castiga 3000 de euro pe luna (e doar un exemplu) si are nevoie de o borseta foto, poate nu va considera ca pretul este mare, daca borseta ii este de ajutor.

Daca am trecut si peste partea cu dezavantajul legat de pret, o sa trec la avantajele pe care le-am descoperit la aceasta borseta. In primul rand, materialele folosite la constructia ei sunt de calitate (lucru obisnuit pentru firma Tamrac). Fermoarele sunt rezistente, iar acest lucru este important.

Avantajele unei borsete foto

Borseta foto Tamrac 3458 Rally 58 Hip Pack se adreseaza celor care pleaca in multe calatorii. Atunci cand pleci pe munte cari dupa tine tot felul de lucruri intr-un rucsac mare, in care nu prea mai este loc si de un aparat foto DSLR. De aceea, poti sa folosesti aceasta borseta foto. Aparatul este la indemana, iar in rucsac poti sa cari cortul, sacul de dormit, izoprenul si hainele.
borseta-foto-tamrac-3458-rally-58-hip-5
Daca pleci in calatorii peste mari si tari, aceasta borseta te va ajuta la imbarcarea in avion, mai ales atunci cand esti cu greutatea bagajelor la limita. Poti pune in borseta foto aparatul foto DSLR impreuna cu doua obiective, eliberand astfel spatiu in rucsac – unde poti pune alte lucruri care nu au mai incaput in bagaj. Nu te va intreba nimeni de greutatea borsetei, pe cand rucsacul se poate cantari uneori (ultima data cand am zburat, greutatea maxima a rucsacului era de 8 kg.).

In concluzie, aceasta borseta foto este o alegere foarte buna pentru fotografii care pleaca des in calatorii, iar rucsacul este ocupat cu alte lucruri si nu mai poate primi un aparat foto DSLR.

In borseta poti sa depozitezi un aparat foto DSLR, impreuna cu doua obiective. In buzunarele borsetei, poti sa introduci carduri sau filtre foto.

Dupa cum am spus la inceputul articolului, borseta foto Tamrac 3458 Rally 58 Hip Pack costa destul de mult. Am observat ca este destul de des la oferta (poate din cauza ca nu se vinde prea grozav la pretul intreg), asa ca te poti inarma cu rabdare si poate ai noroc de un pret mai bun.

Iata si alte alternative:

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Magazine Foto-Video

Teste DSLR-FOTO.com

Un album interesant

the great life photographers

Introdu adresa ta de mail pentru a fi la curent cu articolele ce vor fi postate pe acest blog:

aparate foto profesionale
aparate foto profesionale
Advertisements
%d bloggers like this: