//dslr-foto
Articole, Teste

Am testat rucsacul LowePro FastPack 200

lowepro-fastpack-200-250

Black Friday a adus anul acesta reduceri mari la o gramada de produse pentru fotografi. Fiind tentat de pretul bun, am decis sa testez rucsacul foto LowePro FastPack 200. Din pacate, acest ghiozdan are din start un dezavantaj, cel putin din punctul meu de vedere. Nu imi place faptul ca nu are un loc pentru laptop. De multe ori vreau sa iau laptopul cu mine, impreuna cu echipamentul foto.

Ca sa elimin acest dezavantaj, voi vinde ghiozdanul acesta unui fotograf care nu vrea sa care laptopul in geanta. Iar eu voi opta pentru ,,fratele” mai mare – LowePro FastPack 250.

LowePro FastPack 250 este la fel ca si FastPack 200, doar ca poate cara si un laptop de 15 inci.

LowePro FastPack 200 mi-a placut din prima clipa si mi-a dat impresia ca este un ghiozdan de foarte buna calitate si bine gandit. Cu timpul, aceasta impresie s-a transformat intr-o certitudine.

Este un rucsac usor, care imi da impresia ca si echipamentul foto este mai usor. Sta bine in spate, iar accesul la aparatul foto se face extrem de rapid, dupa cum se poate observa si in pozele din acest articol. Am facut si o mica filmare, ca sa fiu mai bine inteles.

Ghiozdanul are doua compartimente: cel de jos – este compartimentat pentru echipamentul foto (aparat, obiective, flash si accesorii) si cel de sus – este incapator si se pot pune in el lucruri personale, o agenda sau chiar un laptop mic, gen eeePC (se vede intr-o poza). De asemenea, rucsacul LowePro FastPack 200 are buzunare dedicate pentru depozitat carduri SD si CF (se vad intr-o poza din galerie).

In compartimentul de jos am reusit sa tin urmatoarele:

Rucsacul LowePro FastPack 200 se gaseste doar la magazinul F64, la pretul de 349 Lei. Fratele sau mai mare, LowePro FastPack 250 (cel care poate gazdui si un laptop de 15 inci) se gaseste tot la F64, dar costa ceva mai mult – poti verifica aici pretul.

Fermoarele rucsacului LowePro FastPack 200 merg foarte bine si dau senzatia de lucru bine facut. Per total mi-a placut si m-a convins ca LowePro este o marca de calitate.

Daca vrei sa folosesti un aparat foto DSLR cu grip…

In rucsacul LowePro FastPack 200 incape cu usurinta un aparat foto DSLR Nikon D90 cu grip-ul atasat (exact ca in poza de mai jos). De aceea, se intelege ca in acest rucsac incap si aparate mai mici decat Nikon D90, chiar daca au grip-ul atasat (Nikon D3200, Nikon D5200).

lowepro-fastpack-200-aparat-foto-grip

De asemenea, nici utilizatorii lui Nikon D7000 nu vor avea probleme daca decid sa ataseze un grip (vezi aici un grip bun pentru Nikon D7000). Nikon D7000 face parte din aceeasi clasa constructiva din care face parte si Nikon D90.

De asemenea, cand aparatul foto Nikon D90 (cu grip-ul montat) este introdus in rucsac, mai ramane spatiu. De aceea, LowePro FastPack 200 poate gazdui si aparate mai mari decat Nikon D90, cu grip montat (Nikon D300, Nikon D600, Nikon D800). Exceptie fac Nikon D4, D3x,D3s, care au dimensiuni ceva mai mari. Oricum, utilizatorii de aparate foto DSLR din clasa high end cred ca opteaza pentru rucsacuri mai avansate.

Advertisements

Discussion

3 thoughts on “Am testat rucsacul LowePro FastPack 200

  1. incape si un d90 cu grip?

    Posted by Balint Angel | 19 December 2012, 18:11

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pingback: Am gasit un rucsac foto ieftin, cu loc pentru laptop « Dslr-Foto.com - 9 January 2013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Magazine Foto-Video

Teste DSLR-FOTO.com

Un album interesant

the great life photographers

Introdu adresa ta de mail pentru a fi la curent cu articolele ce vor fi postate pe acest blog:

aparate foto profesionale
aparate foto profesionale
Advertisements
%d bloggers like this: