//dslr-foto
Articole

Super oferta la Nikon D7000. Promotie body + obiectiv 18-105mm

De cateva zile a aparut in magazinele online o super oferta la aparatul foto Nikon D7000. Fotografii care vor sa isi faca un cadou frumos de sarbatori, vor plati 3.999 lei pentru un Nikon D7000, insotit (bonus!) de un obiectiv Nikon 18-105mm.

Oferta expirata! Vezi alta oferta la Nikon D7000 aici: https://dslr-foto.com/2013/07/06/reducerea-oferta-verii-la-nikon-d7000/

Promotia se desfasoara pana pe data de 16 sau 17 decembrie, in functie de magazinul online. Reducerea efectiva este de aproximativ 1400 de lei. Practic, in pretul de 3999 lei intra urmatoarele:

Verificand pretul fiecarui produs in parte, observi imediat cat de mare este reducerea de pret in cadrul acestei promotii Nikon.

Am reusit sa identific aceasta promotie in trei magazine diferite. Pretul este acelasi (3999 lei), dar decizia de cumparare variaza in functie de magazinul care iti place mai mult sau de la care vrei sa cumperi si alte cadouri…dar cel mai important, vei decide magazinul in functie de stoc.


Magazinele on-line in care se gaseste oferta Nikon D7000:


Oferta la kitul Nikon D7000 + obiectiv este foarte buna si de aceea am observat ca de ieri pana astazi magazinele au ramas fara stoc la aceasta promotie. Astazi observ ca s-au aprovizionat si ofera din nou pachetul promotional la pretul de 3999 lei.

Sper sa fie pe piata destule aparate pentru toti doritorii, pentru ca aparatul foto Nikon D7000 face casa buna cu obiectivul Nikon 18-105mm. Sunt sigur ca viitorii posesori ai acestui kit vor avea posibilitatea sa realizeze cadre extradordinare…si spun asta pentru ca am avut ocazia sa testez (vezi aici testul) atat aparatul foto Nikon D7000, cat si Obiectivul Nikon 18-105mm.

Pe langa echipamentul performant care este acum la promotie, vei avea nevoie si de ceva notiuni teoretice ca sa realizezi pozele frumoase de care aminteam mai sus. Cred ca pentru incepatori, DVD-ul de la Nikon (inclus in kit, la oferta) este un bun punct de plecare.

Livrarea este rapida si gratuita la toate magazinele on-line pentru acest kit.

Comanda-l si fotografiaza cat mai mult!

 

Autor:

Advertisements

Discussion

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pingback: F64 a lansat promotia Buyback Nikon D7000 kit 18-105 VR « Dslr-Foto.com - 6 December 2012

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Magazine Foto-Video

Teste DSLR-FOTO.com

Un album interesant

the great life photographers

Introdu adresa ta de mail pentru a fi la curent cu articolele ce vor fi postate pe acest blog:

aparate foto profesionale
aparate foto profesionale
Advertisements
%d bloggers like this: