//dslr-foto
Articole

Ofertele toamnei pentru Nikon D3200

oferta nikon d3200

Se pare ca toamna aceasta a debutat cu oferte foarte bune la aparatele foto Nikon, iar modelul Nikon D3200 nu face exceptie. Este un aparat foto DSLR din gama entry level, perfect pentru fotografii incepatori, care au decis sa faca pasul spre DSLR.

Nikon D3200 a fost lansat anul acesta si este urmasul lui Nikon D3100, care a fost la randul sau un aparat foto DSLR extrem de apreciat. Fara indoiala, Nikon D3200 ii calca pe urme, iar asta datorita imbunatatirilor majore de care acesta a beneficiat. Senzorul de 24,2 Mpx, valorile ISO cuprinse intre 100-6400, cele 11 puncte de focalizare si fotografiere in rafala cu 4 cadre pe secunda sunt doar cateva dintre argumentele care il fac pe Nikon D3200 un aparat performant prezentat intr-o forma destinata incepatorilor. Fiind un aparat destul de compact, este excelent pentru luat in geanta atunci cand calatoriti.

Ofertele pentru Nikon D3200 le gasiti mai jos, apasand pe bannere. Fiecare magazin ofera un pachet promotional, in care veti gasi cam tot ce trebuie pentru primul echipament foto. Obiectivul de Nikon 18-55mm va va ajuta sa fotografiati peisaje si poze de grup, avand un unghi de cuprindere destul de wide, in timp ce obiectivul Nikon 55-200mm va va auta sa realizati fotografii cu subiecte indepartate de voi (pasari, de exemplu) si portrete. Daca punem cap la cap cele doua obiective, ne dam seama ca intre 18mm si 200mm avem un zoom de 11X, ceea ce nu e rau.

Cei de la F64 merg mai mult pe ideea de siguranta, oferind filtre UV pentru ambele obiective. Aceste filtre au in mare parte rol de protectie la socuri. Cei de la photosetup merg mai mult pe ideea de creativitate, oferind un trepied, care va va ajuta la obtinerea unor fotografii nocturne minunate. Oricum, trebuie sa luati in considerare ca orice pachet ati alege, oricum mai tarziu va trebui sa luati si accesoriile care sunt incluse in cealalta oferta. Ma refer la filtrele de protectie sau trepied.

Nu uitati ca pentru ambele oferte, cumparand aparatul foto Nikon D3200 in luna septembrie, primiti 5 ani garantie la acesta si la obiectivele Nikon.

Comparati ofertele, ganditi-va si actionati 🙂

oferta nikon d3200 f64

oferta nikon d3200

Compara preturi – click pe logo pentru a accesa direct pagina produsului Nikon D3200:

f64 photosetup evomag
Advertisements

Discussion

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pingback: Aparate foto DSLR ieftine « Dslr-Foto.com - 11 October 2012

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Magazine Foto-Video

Teste DSLR-FOTO.com

Un album interesant

the great life photographers

Introdu adresa ta de mail pentru a fi la curent cu articolele ce vor fi postate pe acest blog:

aparate foto profesionale
aparate foto profesionale
Advertisements
%d bloggers like this: