//dslr-foto
Articole

Super oferta pentru aparatul foto Nikon D90

oferta nikon d90

Oferta pentru aparatul foto Nikon D90 vine intr-un moment foarte potrivit, considerand ca toamna ne ofera foarte multe cadre ce merita fotografiate.
Aparatul foto Nikon D90 este deja de ceva timp pe piata si inca este plasat in topuri si cerut pe piata. Acesta este un foarte bun argument legat de calitatea lui Nikon D90. Personal, detin de cateva luni un aparat foto Nikon D90 si sunt foarte multumit de el. Senzorul CMOS de 12,3 megapixeli si 12 biti profunzime de culoare este mai mult decat satisfacator pentru un aparat din aceasta clasa.

Pot face poze foarte bune cu el la ISO 1000 si poze perfect utilizabile chiar si la ISO 2000. Chiar si functia video este ok la Nikon D90, pentru ca filmeaza in format HD 1280×720 (720p).

  • Oferta

    celor de la evoMag este foarte atractiva, avand in vedere ca veti primi aparatul foto Nikon D90 la pretul pietei, iar ca bonus primiti un obiectiv, un card SD de 4gb si un pachet de servetele pentru stergerea lentilei obiectivului. Aceste cadouri totalizeaza aproximativ 530 RON.

    • UPDATE: o OFERTA (click aici) si mai interesanta a aparut la F64 pentru Nikon D90. Pe langa cei 5 ani de garantie, primiti obiectivul Nikon 18-55 mm, impreuna cu filtru UV pentru protejarea obiectivului si un card SanDisk eXtreme de 4Gb, 30 mb/s. Se pare ca cei de la F64 ofera cadouri mai consistente decat evoMag, la acelasi pret.

In plus, cumparand aparatul foto Nikon D90 in luna septembrie 2012, primiti pentru acesta si pentru obiectiv garantie de 5 ani din partea Nikon Romania!
Produse evoMAG.ro

Compara preturi – click pe logo pentru a accesa direct pagina produsului:

f64 evomag DETALII MAGAZINE

In final, ca utilizator de Nikon D90, pot sa va ofer cateva poze la intamplare facute cu acest aparat foto. Daca as alege din nou, dispunand de maxim 3000 RON, as alege tot Nikon D90. Eu am cumparat aparatul second hand, dar avand in vedere aceasta oferta, acum il puteti cumpara si nou, pentru ca avantajele sunt majore. Asa ca aveti timp pana la sfarsitul lui septembrie 2012 sa profitati de oferta magazinelor evoMag sau F64 si Nikon Romania.

fotografierea oamenilorinele-macronikon-d90-fotofotografierea oamenilorinele-macro

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Magazine Foto-Video

Teste DSLR-FOTO.com

Un album interesant

the great life photographers

Introdu adresa ta de mail pentru a fi la curent cu articolele ce vor fi postate pe acest blog:

aparate foto profesionale
aparate foto profesionale
Advertisements
%d bloggers like this: