//dslr-foto
Articole

GoPro HD Hero2 action camera

camera-gopro

Va voi prezenta in acest articol camera video GoPro HD Hero2, apartinand celei mai populare game de camere video de actiune. Mai demult scriam un articol despre posibilitatea de a utiliza o camera foto compacta pentru a filma plimbarile cu bicicleta (articolul AICI). Insa filmarile rezultate nu se compara nici pe departa cu o filmare realizata cu un GoPro Hero HD.

Dupa cum se intelege si din denumire, GoPro Hero HD inregistreaza in format Full HD (1080p). Iar autonomia bateriei pentru filmare este de 4 ore la 1080p.
Pentru a reduce vibratiile, camera GoPro Hero HD beneficiaza de stabiliare de imagine. In plus, obiectivul este ultra wide, avand unghiul de cuprindere de 170 de grade. Acest aspect reduce semnificativ vibratiile nedorite din filmare.

Microfonul acestei camere video GoPro este mono, dar camera dispune de un jack de 3,5mm pentru conectarea altor microfoane (eventual pentru conectarea unui microfon stereo). De asemenea, microfonul lui GoPro HD HERO isi regleaza automat sensibilitatea, in functie de nivelul sunetului. De asemenea, daca tineti foarte mult la calitatea sunetului, puteti achizitiona separat un reportofon ZOOM H1 (detalii AICI), care va capta sunet stereo la cea mai buna calitate. Apoi, cu usurinta puteti suprapune si sincroniza sunetul captat de reportofon cu imaginea captata de camera video GoPro HD HERO, folosind un program de editare video (de exemplu Adobe Premiere). Insa reportofonul ZOOM H1 nu este rezistent la socuri, praf sau apa.
De asemenea, folosind camera video GoPro HD HERO 2 puteti realiza fotografiere time lapse cu 1 cadru la 0,5 secunde.

Camera video GoPro poate fi folosita si in viata de zi cu zi pentru diverse filmari. De aceea, poate fi luata in calcul atunci cand doriti sa achizitionati o camera video dedicata. Singurul dezavantaj al GoPro este faptul ca nu are zoom. In schimb, dimensiunile reduse si autonomia sunt in favoarea ei. In ultima vreme am vazut ca televiziunile au inceput sa foloseasca acest tip de camera (GoPro) pentru filmarea emisiunilor sau reportajelor. Ma refer la acele secvente filmate in spatii inguste, greu accesibile, in masina, pe masina/motocicleta..etc. Aceasta este inca o marturie legata de calitatea camerelor GoPro.

Producatorul ne asigura de faptul ca aceasta camera video dispune de o carcasa rezistenta la socuri,  praf si submersibila la 60 de metri. Cu toate acestea, carcasa care este inclusa in pachet nu este recomandata pentru filmarea scufundarilor. Din cauza lentilei carcasei din pachet pot sa apara erori de focalizare sub apa.

Compara preturi – click pe logo pentru a accesa direct pagina produsului GoPro HD Hero2:

f64 evomag DETALII MAGAZINE

Pentru filmari subacvatice de calitate este recomandata aceasta carcasa:
carcasa filmare subacvatica-scufundari gopro hero

De asemenea, cu GoPro puteti realiza filmari 3D, folosind doua camere video, montate in aceasta carcasa:
gopro 3d system - carcasa pentru filmare 3d

Camerele GoPro nu dispun de dispaly pentru vizualizarea filmarilor, dar se poate achizitiona unul separat:display lcd gopro hd

f64 evomag DETALII MAGAZINE
Advertisements

Discussion

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pingback: Filmare de pe bicicleta, fara o camera GoPro « Dslr-Foto.com - 12 September 2012

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Magazine Foto-Video

Teste DSLR-FOTO.com

Un album interesant

the great life photographers

Introdu adresa ta de mail pentru a fi la curent cu articolele ce vor fi postate pe acest blog:

aparate foto profesionale
aparate foto profesionale
Advertisements
%d bloggers like this: