//dslr-foto
Articole

O noua oferta pentru Nikon D7000

super-oferta-promotie-aparat-foto-dslr-nikon-d7000

Cei de la F64 au lansat de curand o noua oferta pentru aparatul foto Nikon D7000. Aceasta oferta este valabila in prezent, pana la data de 19 august 2012.

Pentru fiecare Nikon D7000 achizitionat, primiti un cupon in valoare de 1000 RON, cu care puteti achizitiona obiective marca Nikon. Ca sa fiu mai clar, cuponul poate fi folosit DOAR pentru a cumpara obiective, DOAR marca Nikon (NU Tamron, Sigma, Samyang), DOAR in perioada promotiei.

Cu toate acestea, este o oferta foarte buna pentru cei care intentionau sa isi cumpere un Nikon D7000 cu obiectiv.

In final, va voi da cateva sugestii de obiective Nikon care v-ar putea fi de folos impreuna cu Nikon D7000:

  • Nikon 18-105mm f/3.5-5.6G AFs VR DX (click aici pentru detalii) – este un obiectiv all around, potrivit atat pentru peisaje, portrete si alte incercari fotografice. A aparut cu mult timp in urma si a fost laudat de majoritatea utilizatorilor. Este poate cea mai potrivita alegere pentru aceasta oferta.
  • Nikon AF 50mm f/1.8D (click aici pentru detalii) – este un obiectiv ieftin, cu performante frumoase. Detin si eu unul si sunt foarte multumit de el. Este un obiectiv fix de 50 mm, cu o diafragma foarte deschisa (f1,8), care va va ajuta sa fotografiati usor in lumina scazuta si sa realizati portrete bune, atunci cand este folosit de un aparat cu senzor cu factor de crop, cum este Nikon D7000. Costa doar 549 RON, asa ca este cam ieftin pentru oferta din aceasta perioada. Asa ca din aceeasi clasa, va propun si urmatorul obiectiv:
  • Nikon AF-D 50mm f/1.4 (click aici pentru detalii) – este de asemenea un obiectiv fix, de 50mm, ca si cel de mai sus. Este superior totusi prin faptul ca diafragma se poate deschide mult mai mult, pana la f1,4. Asta va va ajuta sa obtineti fotografii si mai lumioase in lumina scazuta, iar in cazul prtretelor profunzimea de camp va fi foarte mica (subiectul fiind clar, iar fundalul puternic blurat). Repet, aceste obiective de 50 mm sunt fixe, asa ca va lipseste zoomul! Unghiul de cuprindere este destul de ingust, asa ca va fi mai greu sa fotografiati grupuri sau peisaje cu el.
  • Nikon AF-S 55-200mm f/4-5.6 G ED DX VR (click aici pentru detalii) – este un teleobiectiv cu zoom, care va va ajuta sa fotografiati obiecte mai indepartate, gen pasari, avioane, barci… De asemenea, unghiul de cuprindere este foarte ingust, asa ca nu este potrivit pentru fotografiat grupuri sau peisaje. Este bun pentru portrete.
  • Nikon AF-S 18-55mm f/3.5-5.6G II DX (click aici pentru detalii) – este un obiectiv ieftin, cu performante bunicele. Este destul de wide, incat sa puteti fotografia peisaje sau grupuri. Il puteti achizitiona impreuna cu obiectivul de mai sus (Nikon 55-200). Astfel, cu doua obiective veti acoperi o plaja focala de 18-200 mm.

Acestea au fost cateva variante de obiective, in zona valorii de 1000 RON. Exista foarte multe posibilitati mai scumpe, dar daca nu dispuneti de prea multe fonduri suplimentare, unul dintre obiectivele de mai sus v-ar putea multumi.

Spor la fotografiat!

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Magazine Foto-Video

Teste DSLR-FOTO.com

Un album interesant

the great life photographers

Introdu adresa ta de mail pentru a fi la curent cu articolele ce vor fi postate pe acest blog:

aparate foto profesionale
aparate foto profesionale
Advertisements
%d bloggers like this: