//dslr-foto
Articole

A aparut albumul “Mediafax Foto – Best of 1990-2011”

Mediafax Foto este, fara indoiala, cea mai cunoscuta agentie de fotojurnalism din Romania. Acest renume a fost castigat de-a lungul anilor datorita imaginilor de calitate pe care agentia le-a furnizat presei locale si internationale. Pe piata externa, Mediafax are ca parteneri agentii consacrate, precum AFP, Reuters, Associated Press.

Fotojunralistii Mediafax au reusit sa surpinda esentialul epocii post-comuniste, iar lucrarile lor au fost an de an expuse in Piata Revolutiei, pe gardul Muzelui National de Arta al Romaniei, pentru a putea fi admirate zi si noapte de catre trecatori.

Succesul acestor expozitii in randul publicului s-a materializat prin aparitia albumului foto “Mediafax Foto – Best of 1990-2011”. Cu siguranta rasfoirea acestui album va trezi sentimente diverse (de la haz la melancolie) in randul cititorilor, indiferent daca acestia sunt la randul lor pasionati de fotografie sau nu.

Lucrarea celor de la Mediafax merita cu siguranta un loc in bibliotecile noastre, deoarece o putem considera un veritabil manual ilustrat de istorie recenta.

Albumul se poate comanda online, iar transportul este inlcus in pretul acestuia – 99,99 RON (la data publicarii acestui articol – 29 iunie 2012).

Pentru cei care sunt in Bucuresti, albumul se poate achizitiona direct de la sediul Mediafax Foto: Str. Aurel Vlaicu, nr 62 – 66, etaj 5, Sector 2, Bucuresti (este in vecinatatea Institutului Francez, la 2 minute de mers pe jos fata de acesta – zona Piata Romana).

Gasiti toate detaliile pe pagina Mediafax:

http://www.mediafax.ro/pagini/album-mediafax-foto-best-of-1990-2011-9742093

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Magazine Foto-Video

Teste DSLR-FOTO.com

Un album interesant

the great life photographers

Introdu adresa ta de mail pentru a fi la curent cu articolele ce vor fi postate pe acest blog:

aparate foto profesionale
aparate foto profesionale
Advertisements
%d bloggers like this: