//dslr-foto
Articole

ATENTIE la taximetristii tepari!

taxi 200

Din respect pentru cititorii blogului meu, m-am hotarat sa scriu acest articol despre taximetristii care lucreaza in Bucuresti pe niste preturi foarte mari, nesimtite, la limita legalitatii. Chiar astazi am vazut in trafic un astfel de taxi, de la compania Taxi 200. Va mai pot spune ca mai exista in Bucuresti o companie de taxi cu tarife mari, care se numeste Taxi Arsenal si practica un pret de 3,5 ron/km la data scrierii acestui articol (21 mai 2012). Tot la aceasta data, pretul practicat de majoritatea companiilor de taximetrie in Bucuresti este de 1,39 ron/km. Este ceva diferenta, nu?

Sa revenim la taxi-ul pe care l-am vazut eu astazi prin trafic, pe care pretul este inscriptionat astfel: “Tarif legal 3,50 lei/km“. Doar ca felul in care este alaturata ultima litera din cuvantul “legal” si tariful de 3,50 lei/km imi da de gandit. Veti vedea de ce – in fotografie. Banuiesc ca aceasta poate fi o plasa pentru strainii care nu inteleg limba romana, ultimul “L” din legaL putand fi perceput ca cifra 1, iar pretul se schimba si ar deveni 13,50 ron/km. O TEAPA legala, as putea spune…sau asa zic ei. Asta e doar o banuiala, dar indiferent care ar fi adevarul, pretul de 3,5 ron pe km peste enorm.


ASA CA VA ROG CA ATUNCI CAND FOLOSITI UN TAXI SA VA UITATI CU MARE ATANTIE LA TARIFUL CARE ESTE INSCRIPTIONAT PE USA MASINII. DACA AVETI NELAMURIRI, INTREBATI TAXIMETRISTUL CARE ESTE TARIFUL SI STATI CU OCHII PE CEASUL CARE INREGISTREAZA COSTUL CURSEI PE CARE O FACETI!

DACA SIMTITI CA CEVA NU E IN REGULA, INTRERUPETI CURSA IMEDIAT INTR-UN LOC POPULAT, UNDE POATE EXISTA SI UN ECHIPAJ DE POLITIE, DACA AVETI NOROC.

Eu nu am luat o astfel de TEAPA si probabil ca nici nu voi lua vreodata. Dar am auzit de multa lume care a patit asemenea mizerii si a platit de aproape 3 ori mai mult pe un taxi.

In continuare, va voi arata pozele, care au fost realizate in Piata Romana din Bucuresti, luni, 21 mai 2012. Apropos, taxi-ul era parcat intr-un loc in care stationarea este interzisa, in intersectie. Alo, Politia Rutieraaa…!

Butoanele de share pentru acest articol sunt in josul paginii. Informati-va prietenii si ajutati-i astfel sa nu intre in situatii neplacute!

PS. Vi se pare ca pentru acest tarif veti fi dusi cu o limuzina? Nu stiu altii cum sunt, dar eu nu m-as sui in masina aia. Arata de parca nici frane nu ar avea!

Advertisements

Discussion

5 thoughts on “ATENTIE la taximetristii tepari!

 1. Eu din pacate am apucat sa fiu pacalita, acum o luna, masina posibil chiar cea din imagini (avea numar de Ilfov, si insemnele de Taxi 200). Am platit pentru o cursa de la Spitalul Universitar pana in Piata Iancului 90 de lei. Sincer, nu am vazut in ce masina ma urc, la propriu, abia iesisem din spital dupa o operatie la ochi, probabil a profitat si mai mult din acest motiv…

  Posted by Cristina | 22 August 2012, 16:45
 2. Am patit si eu acelasi lucru, tot de la spitalul universitar. Numai ca am avut prezenta de spirit si am cerut bon fiscal. cu stampila .Am primit un bonulet mic pe care nu scria decat suma si atat.I-am explicat domnului de la volan ca acela nu e un bon fiscalsi ca nu ii platesc nimic fara sa vina politia.A incercat sa ma pacaleasca ca asa arata un bon fical dar eu fiind in domeniu nu m-am lasat si pana la urma nu i-a achitat exact cat facea cursa 15 lei in loc de 37 lei. ATENTIE MARE LA SMENARII DIN FATA SPITALULUI UNIVERSITAR

  Posted by LOREDANA | 19 November 2012, 15:21
 3. Am uitat sa specific nr masinii IF 01 SNZ

  Posted by LOREDANA | 19 November 2012, 15:24
 4. astia au maimutza pe aparat.sunt mana in mana cu politia din militari.sunt prieteni buni cu ala cu golful 5 de la cora militari si apaca

  Posted by tunaru | 1 October 2013, 15:50
 5. eu am patit la fel sint niste tilhari mi-au cerut 45 ron. Nu inteleg ce face politia unde se uita????

  Posted by alasmidt | 5 May 2015, 23:06

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Magazine Foto-Video

Teste DSLR-FOTO.com

Un album interesant

the great life photographers

Introdu adresa ta de mail pentru a fi la curent cu articolele ce vor fi postate pe acest blog:

aparate foto profesionale
aparate foto profesionale
Advertisements
%d bloggers like this: