//dslr-foto
Articole

Explicatiile Corinei Dumitrescu. In zadar… (foto)

corina dumitrescu

Dupa ce am fotografiat azi parlamentari pe biciclete, am fugit spre sediul USL (apropos – frumos sediu!), ca sa o pozez pe Corina Dumitrescu oferind explicatii pentru greselile din CV-ul sau, studiile la Stanford (sau inexistenta lor) si acuzatia de plagiat.

Pe scurt, Corina Dumitrescu este rector al Universitatii Crestine “Dimitrie Cantemir” (pepiniera de lastari ai patriei), unde este sefa peste o gramada de politicieni, care predau acolo. Intre timp, a fost propusa de Victor Ponta ca sa preia portofoliul Ministerului Educatiei. Fiind aruncata brusc in lumina reflectoarelor, presa a scotocit si a gasit o gramada de chestii aiurea despre dumneaei, pe care le-am enumerat mai sus.

Asa ca astazi Corina Dumitrescu a iesit in fata camerelor pentru a clarifica totul. Nu o sa detaliez ce a zis, pentru ca oricum se gaseste in presa totul. Ideea este ca s-a aparat de fiecare acuzatie, cum era de asteptat. Ca o parere persoanala, pot spue ca doamna pare destul de dura in poze, dar la conferinta de presa mi s-a parut cam speriata, coplesita de camere video, reflectoare si blituri. E de inteles, avand in vedere faptul ca a fost aruncata in scena, pentru ca mai apoi sa fie bombardata cu acuzatii. Ca-n viata..

Mi s-a parut totusi ca stie sa se exprime destul de bine, in ciuda acuzatiilor ce i se aduc. A anuntat ca va avea o intalnire seara cu Victor Ponta, ca sa decida soarta ei. Intre timp intalnirea s-a produs, iar doamna Dumitrescu a fost exclusa de la Ministerul Educatiei. Inlocuitorul se numeste Ioan Mang.

corina dumitrescu

 

 

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Magazine Foto-Video

Teste DSLR-FOTO.com

Un album interesant

the great life photographers

Introdu adresa ta de mail pentru a fi la curent cu articolele ce vor fi postate pe acest blog:

aparate foto profesionale
aparate foto profesionale
Advertisements
%d bloggers like this: