//dslr-foto
Articole

Crima de la coaforul Perla (foto)

Este prima data cand imi exprim parerile pe acest blog, pentru ca initial l-am gandit doar ca sa postez aici fotografii. Doar ca uneori se umple paharul si nu ma mai pot abtine. Poate ca cineva va citi aceste randuri si cine stie…poate intr-o zi va avea ocazia sa schimbe ceva.

Probabil ca multa lume a auzit ce s-a intamplat ieri, 5 martie 2012 in Bucuresti. Un angajat (sofer) al Ministerului de Interne, detinator de arma de foc, a intrat in coaforul Perla, unde lucra viitoarea fosta sotie a sa. Furios pentru ca aceasta a introdus actiune de divort, fiind satula de comportamentul nebunesc si marlanesc al acestuia, agentul a scos pistolul si a inceput sa traga pana cand a golit incarcatorul pistolului – 11 gloante. Rezultatul: sotia lui si o alta angajata a salonului – decedate, iar alte 6 persoane din salon impuscate, dar au supravietuit.

Imediat mi-am adus aminte de cazul unui sofer de la Camera Deputatilor, care intr-o zi s-a certat cu cineva la o benzinarie, asa ca a dat fuga acasa si a luat pusca, iar apoi s-a intors in benzinarie si s-a razbunat, tragand la intamplare. Nu mai stiu sigur cand si unde s-a intamplat, dar stiu sigur ca am citit asta in presa mai demult.

De aici se ridica o problema – legata de acesti cocalari care lucreaza ca soferi, mecanici, maturatori…etc in cadrul unor institutii gen MAI, SPP, Senat, Camera Deputatilor…etc. Ei fac rost de tot felul de legitimatii si in mintea lor de babuini au impresia ca pot sa circule cu 150 km/h prin oras, pentru ca in eventualitatea unui control radar scot legitimatia. In general au impresia ca pot sa faca o gramada de marlanii, pentru ca….au legitimatie. Probabil ca fiecare dintre noi am auzit de acest gen de oameni. Ma rog…le zic oameni, pentru ca nu imi vine in minte alt termen. Acestia sunt practic niste produsi de metabolism ai comunismului, pe care societatea va trebui sa ii elimine sau sa ii transforme. Am aflat astazi ca orice angajat al MAI este incadrat ca un politist, are grad si drept urmare are dreptul la o arma de foc, daca face rost de permis port-arma. Zic ca face rost, pentru ca nenorocirea de ieri a dovedit ca aceste permise se dobandesc de catre cine “se orienteaza”. Asa ca un sofer de la MAI are pistol. Una maturator de la MAI poate avea pistol. Unul care da cu sapa prin curtea MAI poate avea pistol. E corect? Hmmmm….

A doua problema este cea legata de introducerea pedepsei cu moartea. Cand eram prin liceu, citeam carti politiste. Imi aduc aminte ca toti autorii acestor carti (ofiteri criminalisti sau fosti ofiteri – de ex Tudorel Butoi) pledau insistent pentru introducerea pedepsei cu moartea in Romania. Ceea ce mi se pare normal pentru acesti psihopati. De ce sa mai traiasca in continuare bine mersi in puscarie, pe banii statului, la caldura, cu mancare si alte cheltuieli. Plus, ca peste cativa ani, riscam sa fie eliberati pentru buna purtare. Ma rog, daca ar fi dupa mine, moartea este o solutie prea blanda. Mi se pare mai normal sa fie chinuiti zilnic tot restul vietii, pana la epuizare. Dar…drepturile omului….blablabla…prostii…

In continuare, as vrea sa recomand un articol scris in Gandul de Cristian Tudor-Popescu, legat de acest subiect. E uimitor cate de bine poate sa se exprime acest om de cele mai multe ori.

Gasiti articolul aici – Pedeapsa cu moartea

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Magazine Foto-Video

Teste DSLR-FOTO.com

Un album interesant

the great life photographers

Introdu adresa ta de mail pentru a fi la curent cu articolele ce vor fi postate pe acest blog:

aparate foto profesionale
aparate foto profesionale
Advertisements
%d bloggers like this: